+46(0)708 55 68 04 info@eurosupportab.com

Euro Support AB
Sisjövägen 313
SE - 43638 Askim

Tolkning & Översättning
Svenska - Franska

Den här tjänsten vänder sig i första hand till företag som behöver översätta produktkatalog, marknadsföringsmaterial, pressmeddelande, EU-relaterade handlingar…

Tack vare min utbildning i ekonomi och i EU-frågor och mina studier på College of Europe i Brygge, Belgien, kan jag erbjuda företag och organisationer översättningstjänster från engelska till franska inom följande områden: marknadsföring, redovisning, finans, affärs-rätt, EU-rätt och EU-frågor i allmänhet…

Praktiska detaljer

Jag kan göra min översättning från t.ex. en Word-fil, en PDF-fil eller en scannad bild som du skickar via mejl (se adressen längst upp) eller från en pappersversion som du skickar per post.

Det blir både snabbare och enklare om du skickar det som skall översättas per mejl.

Tystnadsplikt

I egenskap av auktoriserad translator har jag tystnadsplikt, vilket betyder att varken ditt namn, dina handlingar eller din förfrågan riskerar att föras vidare till någon. Du har direkt kontakt med mig. Du kan känna dig trygg.

Ta kontakt

Oavsett vem du är och vad det handlar om, får du gärna ringa (se numret längst upp) eller gå till kontaktsidan för att berätta om det du behöver hjälp med. Vill du få en offert är det bra om du bifogar den handling du vill få översatt.